K-Stories

Overgangsalder og de fine linjer
Rynker og linjer er et naturlig fysiologisk tegn på, at man lever! Så er dét, ligesom slået fast! Fine linjer kommer snigende med alderen, og det samme gør de dybe rynker. I, og omkring, overgangsalderen ændres hormonbalancen markant. Der sker...
Hvordan ændrer huden sig med alderen?

Vi kan ikke komme uden om, at med alderen ældes huden, ligesom resten af kroppen. Det er facts. Nogle ældes ”med ynde”, og andre har en hud, som synes at ældes hurtigere end andre, nogle får hurtigere rynker og hængende hud etc.

Antioxidanter
Antioxidanter er substanser som beskytter huden mod skader fra de frie radikaler; UV-stråler, vind, pollen, luftfugtighed, smog, røg og forurening. Antioxidanter i kosten kommer i form af vitaminer og mineraler, fx fra frugt, grøntsager, nødder og fuldkornsprodukter.
A-vitamin
A-vitamin er effektivt til, at behandle akne, og det kan mindske fine linier, rynker samt solskader. A-vitamin stimulerer produktionen af nye hudceller, og dermed kollagenproduktionen.
Husker du hals og décolleté?
Du passer sikkert dit ansigt med alverdens gode produkter, men husker du mon også at pleje halsen og décolleté? Er huden anderledes på hals og décolleté end i ansigtet? Ja! Huden her har nemlig mindre kollagen og færre oliekirtler, så huden er typisk mere tør. 
Forebyg aldring i de sarte øjenomgivelser
Huden omkring dine øjne er tyndere end huden i resten af ansigtet. Når man med alderen, mister ansigtsfedt, først i øjenområdet, ses det tydeligt, at huden ældes lidt hurtigere her med fine linjer, rynker og tab af fylde, end resten. 
Kosmetologens bedste anti-age tips

Hvis jeg kun måtte nævne 2 ting til en anti-age hudpleje, kan det siges så kort:
SPF + A-vitamin. Men, jeg har gud ske lov fået lidt mere spalteplads, så læs med!