Om os

Vi er mor og datter, og vi vil udbrede kendskabet til koreansk hudpleje i Danmark.

Hvorfor startede vi Derma Space?

Koreansk hudpleje, også kendt som K-Beauty, har gang på gang overrasket os positivt. Disse gode erfaringer vil vi gerne dele ud af, så du kan få glæde og gavn af de koreanske produkters unikke egenskaber. Kendetegnet ved K-beauty er deres prisvenlige tilgang til produkter som ligger helt i toppen, når der kigges på kvalitet og sammensætning af ingredienser.

Hvordan startede vi Derma Space?

Det hele startede da Katrine (datter), blev teenager og fik flere og flere problemer med sin hud. En kombination af akne og sensitiv hud gjorde, at urenhederne var svære at behandle, uden at irritere Katrines hud. Efter at have tømt hylderne hos både apoteker og kosmetikforhandlinger, kom turen til at prøve kosmetologvejen - både med dyrere produkter og behandlinger. Desværre uden langvarig effekt. Som sidste udvej, blev det en pillekur fra lægen, som heller ikke gav de ønskede resultater.

Katrine tog sagen i egen hånd og søgte internettet tyndt i jagten på at finde svar på, hvad der havde hjulpet andre i hendes situation. Der dannede sig hurtigt et mønster: Til trods for det billige prisniveau, havde koreansk hudpleje hjulpet mange af med deres bumser. I desperation efter en løsning på hudproblemerne blev de koreanske produkter bestilt hjem, og det stod hurtigt klart, at disse produkter havde en markant anderledes effekt på huden, end hvad der tidligere var testet af. Urenhederne blev færre og færre, akne-arrene forsvandt langsomt samt uden irritation og huden begyndte at stråle igen.

Mette (mor) har altid haft sensitiv hud og tendens til hormonelle bumser, så efter at hun så Katrines resultater, blev hun også nysgerrig på de koreanske produkter. Mette begyndte at afprøve produkterne og blev også hurtigt forelsket i effekten fra de koreanske hudplejeprodukter. Især blev hun overrasket over, at til trods for deres effektivitet oplevede hun ikke, at hendes hud blev irriteret.  

Derfor opstod Derma Space.

Hvorfor vælge os?

Vi gør det nemt, overskueligt og sikkert at købe K-Beauty produkterne i Danmark. Webshoppen opstod for at vi kunne skabe et sted hvor du altid er sikker på, at få originale produkter, direkte fra Sydkorea. Vi har selv sammensat varesortimentet og studeret alle produkterne, så vi kan skrive oplysende tekster og vejledninger til hvert enkelt produkt på dansk. Vores team af dedikerede medarbejdere tester selv samtlige produkter, og hvis produkterne ikke lever op til vores standarter, finder du dem ganske enkelt ikke sortimentet. Efter at have drevet Derma Space siden 2018 er vi officielle forhandlere af en lang række af de mest populære brands fra Sydkorea.

Vi har et team af lagermedarbejdere som brænder for at du skal få en god oplevelse, når du åbner din pakke fra os. Derfor sender vi ordrer ud hver dag-til-dag i hverdagene, så du hurtigt kan få dine nye produkter. 

Vores mission

Hos Derma Space har vi en klar mission om at udbrede kendskabet til koreansk hudpleje.

Vi ønsker at alle skal have glæde af de effektive og innovative K-beauty produkter, som er baseret på naturens egne ingredienser. Vi vil bruge den brede viden vi løbende har tilegnet os til at kunne vejlede vores kunder til at finde de produkter der passer perfekt til deres hud.

Vi vil ganske enkelt levere Danmarks bedste kundeservice inden for K-beauty. 

Vores vision

Da vi selv skulle i gang med koreansk hudpleje var det både forvirrende og svært, da populariteten ikke var nået til Danmark endnu. Derfor var det svært at navigere rundt i, hvilke produkter passede til vores hud, da de fleste instruktioner og informationer stod på koreansk. Kort sagt, så manglede vi nogen at kunne ringe/skrive til og spørge om råd.

Derfor ønsker vi at Derma Space skal være med til at udbrede kendskabet til de koreanske produkter i Danmark. Vi ønsker at dele ud af vores brede viden om hvilke produkter der passer lige netop til dine hudplejebehov og udfordringer. Vi brænder også for at informere om de forskellige ingredienser, og hvilke der kan hjælpe lige præcis din hudtype til at opnå en sund og stærk hud. Sydkorea er et land som alle kigger til indenfor kosmetik, da de ofte er først med innovationen indenfor nye ingredienssammensætninger og produkttyper. 

Hos Derma Space vil vi være dem, der kan rådgive om alt indenfor koreansk kosmetik - både hudpleje, hårpleje og make-up. Vi vil gøre de koreanske produkter til en del af den brede danske befolknings daglige hudplejerutine - hvad end det er for at løse udfordringer med bumser, rynker, rødme, pigmentpletter eller andet.

Du kan derfor altid få vejledning af os til, hvilke produkter der vil passe lige netop til din hud. 

Hvem ønsker vi at være?

Vi vil være dem, som vi selv manglede, da vi skulle i gang med K-beauty!

Nogen der kunne gøre det overskueligt at komme i gang med koreansk hudpleje, så man slipper for forvirringen og usikkerheden omkring valg af produkter der passer til lige netop din hud.