Min historie med bumser og akne

Læs her, hvordan jeg fik en sundere hud

Portrait of a smiling young woman with blonde hair wearing a blue blouse.

Af Katrine Vernegaard

Close-up of a forehead with visible acne.

1. Sådan startede det

Da jeg blev teenager begyndte jeg at få udbrud af bumser. Det påvirkede min selvtillid meget, og i nogle perioder hvor det var slemt, påvirkede det også mit sociale liv. Jeg fik mindre lyst til at andre skulle se mig, fordi at bumse-udbruddene var forbundet med skam. Det føltes som om at det eneste andre så, var mine bumser. Hver morgen når jeg stod op, kiggede jeg grundigt i spejlet efter nye bumser. Det kunne hurtigt afgøre, hvor god eller dårlig en dag, det ville blive.

Close-up of a person's lower face and neck, highlighting acne on the cheek.

2. Fejlslåede forsøg

Alle der har prøvet at have udfordringer med sin hud ved, hvor desperat det gør en. Man er villig til at prøve alt, og bruger gerne mange penge på det. Jeg startede med at teste diverse hudplejeserier til bumser/akne af. Da dette ikke hjalp, forsøgte jeg mig med creme fra apoteket. Heller intet resultat. Herefter fik jeg en recept fra lægen på Tetracyklin, som er piller beregnet til akne. Disse piller gav heller ikke den optimale effekt, så dem stoppede jeg på igen, da jeg ikke brød mig om bivirkningerne. Disse forskellige metoder til at mindske bumser er nogle af de mest almindelige og udbredte. Da de normale metoder ikke virkede, blev jeg stædig og begyndte at interessere mig for hvilke andre, knap så velkendte metoder, der var.

Close-up of a woman's face with closed eyes and natural skin texture.

3. Koreansk hudpleje

Jeg faldt over fænomenet ”K-beauty” (andet ord for koreansk hudpleje) på en amerikansk blog. Jeg havde brugt tid på at sætte mig ind i, hvordan ingredienslister og aktive ingredienser fungerede, og kunne hurtigt fornemme, at koreansk hudpleje lød som en holistisk og god løsning til mine hudproblemer. I Sydkorea er de dygtige til at lave produkter med en afbalanceret mængde af aktive ingredienser, som både styrker hudbarrieren, men som også arbejde direkte på specifikke problemområder. Da jeg faldt over koreansk hudpleje lidt tilfældigt for 10 år siden, havde det slet ikke samme popularitet som i dag. Det var ikke noget, som kunne købes herhjemme. Derfor bestilte jeg produkterne hjem direkte fra Sydkorea, uden mulighed for at kunne få rådgivning. I starten var det derfor lidt i blinde, når jeg bestilte produkter, samtidig med at fragttiden var lang.

Close-up of a person's face in sunlight showing detailed skin texture, wearing a wireless earbud.

4. Resultater

Jeg kunne ret hurtigt se resultater fra produkterne. Min sensitive og kombinerede hud føltes mere i balance, og min hudbarriere var tydeligt blevet mere modstandsdygtig. Den inflammation der var i bumserne, begyndte at lægge sig hurtigere, og akne-arrene blev lige så langsomt udjævnet.

Close-up of a young woman with a neutral expression facing slightly to the right.

5. Min anbefaling til dig

Hvis du også oplever, at bumser er noget som påvirker dig negativt i hverdagen, er det vigtigt for din livskvalitet at opsøge behandlingsmuligheder. Herunder har jeg samlet mine egne favoritter til en bumseramt hud, og vi hjælper også gerne med skræddersyet vejledning hvis du udfylder vores spørgeskema her.

Det var denne pakke, som
blev vendepunktet i min
stræben efter at komme
bumser til livs og
opnå en sundere hud.

Du kan endda lige nu spare
15% på pakken, som normalt
ikke er på tilbud.

Det var denne pakke, som
blev vendepunktet i min
stræben efter at komme
bumser til livs og
opnå en sundere hud.

Du kan endda lige nu spare
15% på pakken, som normalt
ikke er på tilbud.

Se pakken her

4,9 stjerner på Trustpilot

Altid en fornøjelse!

Jeg har nu fast købt min hudpleje fra dermaspace i et par år, og jeg har ikke oplevet problemer endnu. Jeg vil klart anbefale det til andre, som søger et sted med koreansk hudpleje!!

Troværdighed
Troværdighed, service, levering, produkter og kvalitet, alt får 100%. Jeg er en stor fan af k-beauty produkter og har bestilt fra Dermaspace i over 3 år nu, en lækker og god oplevelse hver gang. De varmeste anbefalinger herfra

Er stor fan!

Har næsten lige fundet denne online butik og er allerede stor fan. De har lækre produkter, gode tilbud og små gaver/ prøver der gør en glad. Deres kundeservice er bare også fantastisk- de svarer altid og hurtigt. Stor ros!