Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Derma Space ApS
Niels Bohrs Vej 21,
8660 Skanderborg
CVR-nr.: 39593777
Mobil: 42480700
Mail: kundeservice@dermaspace.dk

Følgende salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på www.dermaspace.dk til levering i Danmark. Betingelserne er gældende EU bestemmelser indenfor E-handel.

 

Betaling
Derma Space modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA Electron, MasterCard, MobilPay Shopify Payment, Klarna og ViaBill.
Ved køb med ViaBill vil du modtage dine varer med det samme. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned. Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill. ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress. Læs mere her: www.viabill.com/kredit

Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes fra Derma Space. Vælger man at benytte sig af vores bonus point system (konto kredit) og ønsker man at tilkøbe mere kredit, så vil købet heraf ske øjeblikkelig, da kreditten bliver sat ind på din bonus point konto med det samme. 

Alle beløb er i DDK og inkl. moms.

Derma Space bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer. Du kan kontrollere, om du sender fra en sikker webshop, ved at se efter en hængelås i din browser.
Al kommunikation mellem vores betalingssytem og kortindehaveren foregår, så det kun er NETS, der har adgang til dine data. Hverken os hos Derma Space eller uvedkommende har mulighed for at se de data, der udveksles ved dit køb. Hos Derma Space er de personlige kontaktoplysninger 100% fortrolige og vi garanterer, at ingen andre kan få adgang til dem.

Bemærk, at der kan komme told og afgifter, hvis din ordre skal leveres til udlandet. Disse udgifter skal du selv betale. Toldreglerne varierer meget fra land til land, så kontakt dine lokale toldmyndigheder, hvis du er i tvivl.

Reservation af beløb

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil:

1) Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller
2) pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder. 

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder.


Levering og afhentning

Derma Space har længere leveringstid under fødselsdagsudsalget der varer fra 1. juni 2024 til og med 10. juni 2024. Vi forventer at sende din ordre så hurtigt som muligt. 

Bemærk, at vi under fødselsdagsudsalg og Black Week kan have længere leveringstid end normalt. 

Vi tilbyder levering med Coolrunner.dk, herved kan du frit vælge den leveringsform, som passer til dine behov og ønsker. Vælger du at afhente på vores adresse i Skanderborg, kan du afhente så snart du får besked om at ordren er klar til afhentning. Dette er gratis. 

Afhentningsadressen er:
Niels Bohrs Vej 21, 8660 Skanderborg

På hverdage i tidsrummet 8.30-16.00. 

Alle ordre vi modtager inden kl. 13.30 på hverdage sendes samme dag. Ordre, som vi modtager i weekenden og på helligdage, sendes altid førstkommende hverdag.

Levering i Danmark er gratis ved køb over 399 kr.
(Gælder levering til en DAO pakkeshop)


Følg din pakke

Du modtager en mail med track and trace nummer, når varen er afsendt fra vores lager.

Skulle det mod forventning ske, at en bestilt vare ikke er på lager, modtager du straks besked herom.

Alle pakker sendes som en forsikret pakke.

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Derma Space.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, vi har lavet aftalen. 
Fristen indebærer, at du har 14 dage fra aftaledagen til at give os besked om, at du vil fortryde. Du kan sende en mail til kundeservice@dermaspace.dk.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.


Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende en eller flere varer retur, selvom de er købt i en ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Returnering
Hvis du fortryder købet, skal varen sendes tilbage, sammen med en kopi af din faktura, til:

Derma Space
Niels Bohrs Vej 21,
8660 Skanderborg
Danmark

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.
Du vælger selv, hvilket fragt-/pakkefirma du vil benytte i forbindelse med returnering af din vare. Vi anbefaler dog, at du sender din returpakke som en forsikret pakke, så du har mulighed for at benytte ”track and trace”, hvis der skulle opstå forsinkelse eller udeblivelse af pakken. Du bærer nemlig selv ansvaret for pakkens indhold og værdi, indtil vi har modtaget pakken.

HUSK at få en kvittering for indlevering af pakken.

Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse.

Varen skal returneres i original emballage og uden tegn på at have været åben eller brud på evt. plombering. Og sørg for at den er forsvarligt pakket ind inden forsendelse.

Vi accepterer ikke returpost sendt til postbutik eller pakkeboks. I sådanne tilfælde må det forventes, at pakken ryger retur til afsender, hvorefter den må sendes på ny (med omdeling). Alle udlæg i sådanne situationer pålægges afsender.

Vi modtager heller ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Returpakker kan også afleveres på vores adresse:
Derma Space
Niels Bohrs Vej 21,
8660 Skanderborg

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Dette gælder dog ikke plomberet varer, der af sundhedsmæssige - eller hygiejnemæssige årsager er sikret mod åbning.

For at modtage hele købsbeløbet retur i disse tilfælde må varen ikke åbnes eller plomberingen brydes.

Ingen fortrydelsesret
Disse aftaler kan ikke fortrydes:

- Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Reklamationsret 

 

Reklamationsret ved levering af varer

Ved levering af varer ydes der naturligvis 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven. Det betyder, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Skade på varen som følge af fejlhåndtering fra kundens side er ikke dækket af reklamationsretten. Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Derma Space i rimelig tid efter varens modtagelse. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som muligt, men hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig..

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger hvis reklamationen er berettiget.

Varen sendes til:

Derma Space
Niels Bohrs Vej 21,
8660 Skanderborg

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

  

Klagemuligheder – oversigt og links
Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis du har klager over en vare, som du har købt hos os. Vi kan både kontaktes via telefon, mail og almindelig post.
Du kan finde vores kontaktoplysninger under ”kontakt” på forsiden af vores webshop.

Du kan også klage over et produkt, købt på vores webshop, til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
Link: www.naevneneshus.dk

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Du kan også anvende EU-Kommissionens online klageportal ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Du kan indgive klagen på følgende link:
http://ec.europa.eu/consumers/odr/


Værdikoder
Værdikoder udstedt af dermaspace.dk gives som en procentvis eller som en kontant rabat. Værdikoden indløses inden betaling af din ordre, og kan kun indløses ved online køb. Der kan kun indløses en værdikode pr. ordre.

Har du problemer ved indløsning af værdikoden eller spørgsmål omkring værdikoder generelt, kontakt venligst vores kundeservice på info@dermaspace.dk.

Persondatapolitik
Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet på www.dermaspace.dk.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler
Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.

 Vi kan indhente oplysninger som f.eks.:

-        Navn
-        E-mailadresse
-        Postadresse
-        Leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse)
-        Telefonnummer

 Www.dermaspace.dk indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

-        Besøger vores hjemmeside
-        Gennemfører et køb af vores produkter både på www.dermaspace.dk
-        Opretter en kundekonto
-        Tilmelder dig vores nyhedsbrev
-        Anmelder vores hjemmeside
-        Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback
-        Konkurrencer, events og lign.

 

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.dermaspace.dk er:
Derma Space, Niels Bohrs Vej 21, 8660 Skanderborg – CVR: 39593777
Kontaktperson: Mette Vernegaard, 42480700, Mail: info@dermaspace.dk
 

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse, faktura samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for din vare indsamler vi dit navn og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Bemærk venligst, at dette ikke skal forveksles med at du aktivt kan vælge at din browser gemmer dine betalingsoplysninger.

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores webshop.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet når dataene ikke længere ses som værende brugbar. Dette kan f.eks. være når tidsfristen for at reklamere på en vare er overskredet eller efter 5 år, når vi ikke længere er forpligtet til at opbevare oplysningerne i henhold til Bogføringsloven.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. Coolrunner, med henblik på levering af dine indkøb.

Hvis du vælger at lave en anmeldelse af vores webshop, vil dit navn og din e-mailadresse blive overført til anmeldelsessiden.

Vi har vores webshop og betalingssystem gennem Shopify, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores webshop vil blive fortroligt og sikkert opbevaret i Shopifys datacenter. 

Af andre datamodtagere har vi Google, Meta og Klaviyo. 

Vi har indgået skriftlige databehandleraftale med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

* At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
* At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed i Danmark - Datatilsynet.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse kundeservice@dermaspace.dk


Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
Derma Space ApS
Niels Bohrs Vej 21,
8660 Skanderborg
CVR-nr.: 39593777
Mobil: 42480700
Mail: kundeservice@dermaspace.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

________________________________________________________________

Ordrenr.: _____________________

Bestilt den: _______________________________   

Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: _______________________________________________

Forbrugerens adresse:  ____________________________________________

Forbrugerens underskrift: ________________________________________     

Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)