K-Stories

Opstart af retinol i hudplejerutinen
Huden & retinol Huden er kroppens største organ. Når du starter med at tilføre retinol til din hud, kan du forvente at huden reagerer. Hvad er retinol? Retinol er en slags A-vitamin, og samtidigt et antioxidant. Antioxidanter forebygger skader på...
Hvorfor er Tea Tree godt for huden
Tea Tree er en olie, som stammer fra bladene fra et lille træ, som hedder Melaleuca Alternifolia, som hører hjemme i den østlige del af Australien. Den er blevet opdaget og brugt som naturmedicin, helt tilbage fra de indfødte Aboriginals.
Hvorfor hyaluronsyre?

I og med at hyaluronsyre kan binde vandet i huden, kan det opretholde fugtbalancen, forebygge, forhindre tørhed og give spændstighed. Din hud indeholder hyaluronsyre, men ligesom fx kollagenet i huden, så falder produktionen af hyaluronsyre også i takt med, at vi ældes.

Centella Asiatica
 Centella Asiatica er en urt, dvs. en medicinsk plante, som har været brugt som naturmedicin igennem flere hundrede år, men også nu i hudplejen. Den indeholder aktive aminosyrer og antioxidanter.
Hvilken Vitamin C serum er rigtig til dig?
En Vitamin C serum er et af de produkter, som vil gavne stort set alle – lige fra den unge med urenheder til den modne med de fine linjer.
Komplet hudpleje-ordbog med ingredienser og deres egenskaber
 Det er lige ved, at man mister pusten, når man kigger bagpå et hudplejeprodukt og prøver at forstå ingredienslisten. Her har vi samlet en (meget) lang række af de mest brugte ingredienser i hudpleje og hvad de gør for huden.